Miercuri 16 Octombrie

Dumitru Dragomir nu o vede pe Universitatea Cluj în bătălia pentru titlu până la finalul campionatului: ,,Are totuși niște bătrânei care obosesc”


După primele 12 etape din campionatul intern, "U" Cluj ocupă poziția de lider. ,,Studenții" urmează să întâlnească o contracandidată la titlu și singura echipă neînvinsă din acest sezon, Oțelul Galați.

Universitatea Cluj și Oțelul Galați sunt surprizele SuperLigii de până acum din campionatul României. „Șepcile roșii” au suferit un singur eșec în actuala ediție de campionat, în timp ce formația antrenată de Dorinel Munteanu este neînvinsă în acest sezon, reușind un rezultat de egalitate în ultima etapă, 1-1 cu Universitatea Craiova, notează Fanatik.

Dumitru Dragomir a analizat lupta la titlu din SuperLiga, iar fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a transmis cine este, în opinia sa, principala favorită. Acesta a vorbit și despre a doua tinerețe a lui Chipciu și Nistor.

„Tot FCSB este marea favorită, pentru că U Cluj are totuși niște bătrânei care obosesc, că eu v-am spus că bătrânețea nu iartă pe nimeni. În momentul când ăștia obosesc, vine în picaj și Neluțu, dar sunt de admirat, bătrânii de la U Cluj sunt de admirat, pe cuvânt de onoare.

Și Dorinel, dacă nu îi fuge echipa lui Dorinel..Ce naiba le face băi, fug ăia de nebuni? Foarte bun antrenor. Păstrează-ți obiceiurile și rămâi același, în momentul când te schimbi se alege praful. Cum a fost ca jucător, așa să fie ca antrenor, câine. Nu suflă nimeni în fața lui. Când ai biciun în mână, nu se apropie nimeni de tine.

La Rapid sunt niște dulăi la care îți e greu să le pui botniță. Fără rezultate nu poți să latri”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru sursa menționată anterior. 


Comentarii Facebook