Duminica 8 Septembrie

După Bryce Jones și Emi Cățe, U-BT Cluj-Napoca se mai desparte de un jucător


După plecările lui Bryce Jones și Emi Cățe, U-BT Cluj-Napoca se mai desparte de un jucător. După două sezoane petrecut în Cluj,  Eduard Roschnafsky se întoarce în Germania și va evolua în al doilea eșalon din Bundesliga.

Edu a fost anunțat oficial de către PS Karlrsuhe Lions, formația ce a câștigat play-off-ul din Pro A în stagiunea anterioară, deși a terminat sezonul regulat pe locul al șaptelea. Alb-albaștrii vor rămâne totuși în al doilea eșalon și în acest an, după ce nu au obținut licența de promovare în BBL.

Roschnafsky deține dublă cetățenie, româno-germană. În vârstă de 21 de ani și înalt de 2.09 metri, el a avut medii de 3.7 puncte și 1.7 recuperări în ediția precedentă a Ligii Naționale, reușind să impresioneze într-un meci cu CSM Galați, în care a adunat 17 puncte și 6 recuperări.

Înainte să ajungă la U-BT Cluj-Napoca, jucătorul de pozițiile 3-4 mai evoluase numai în Germania, la Chemnitz 99, la nivelul ligii secunde și la MHP Riesen Ludwigsburg în Regionalliga, la nivel de profesioniști.

Până la momentul actual, campioana României s-a despărțit oficial de Bryce Jones, Emi Cățe și Edu Roschnafsky. Din lotul pentru noul sezon fac parte momentan Patrick Richard, Karel Guzman, Adam Mokoka, Tudor Șomăcescu și Mihai Măciucă, potrivit baschet.ro.


Comentarii Facebook