Vineri 20 Septembrie

După ce l-a prezentat pe Oaidă, Sabău închide transferurile cu un vârf de națională! „U” a semnat cu atacantul Artur Miranyan


„U” încheie perioada de mercato cu o altă mutare interesantă. Artur Miranyan (28 de ani), atacant cu 8 selecții pentru naționala Armeniei a semnat cu „Șepcile roșii”. 

FC Universitatea Cluj a obținut semnătura atacantului cu dublă cetățenie, armeană și ucraineană, Artur Miranyan (28 de ani). Acesta sosește la ”U” din postura de jucător liber de contract după despărțirea de vicecampioana țării sale, FC Noah, în tricoul căreia a marcat sezonul trecut 23 de goluri și a fost golgheterul campionatului.

„Artur a evoluat pentru Ucraina la categoriile de vârstă U17, U18 și U19, după care a apărat culorile Armeniei la U21 și seniori. 

Debutul în naționala mare a Armeniei s-a consemnat în 12 octombrie 2019, într-un meci împotriva naționalei din Lichtenstein. 

De atunci, Miranyan a mai strâns șapte meciuri în tricoul țării sale, dintre care unul în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar (2022) și două în preliminariile Campionatului European din Germania (2024)”, transmite FC Universitatea Cluj. 

El a câștigat în cariera sa un singur trofeu, respectiv campionatul Macedoniei de Nord în sezonul 2014-2015 cu Vardar Skopje. În total, a jucat 156 de meciuri oficiale, în care a marcat 57 de goluri și a oferit 10 pase decisive.

Comentarii Facebook