Duminica 8 Septembrie

E oficial! După cinci titluri cu CFR Cluj, Cristi Manea a plecat din Gruia!


Clubul CFR 1907 Cluj anunță încheierea colaborării cu Cristian Manea după ce contractul său a ajuns la final . În vârstă de 26 de ani, Manea a anunțat cu câteva luni înainte de expirarea contractului că va pleca de la CFR Cluj. Atunci, Neluțu Varga i-a făcut o ofertă de prelungire a înțelegerii fundașului dreapta, dar în cele din urmă acesta a ales o altă echipă.

Convocat în trecut și la echipa națională, Cristi Manea nu a prins lotul pentru EURO 2024. El a fost jucător al CFR-ului în perioada de aur în care echipa a câștigat cinci titluri la rând în Campionatul României.

Venit în Gruia în vara anului 2017, Cristi a demonstrat, încă din prima zi, că e un adevărat profesionist! Cu 230 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul echipei noastre, Manea se află în TOP 10 jucători ca număr de apariții din istoria clubului. În cei aproape 7 ani petrecuți alături de noi, Cristi a marcat 10 goluri și a semnat 12 pase decisive, obținând 5️ titluri de Campion și 2️ Supercupe cu CFR Cluj 

Cristi, îți suntem recunoscători pentru tot ce ai realizat alături de echipa noastră, pentru momentele și rezultatele de excepție, și îți dorim multă baftă în carieră”, a transmis clubul din Gruia.


Comentarii Facebook