Miercuri 18 Septembrie

E oficial! Încă o plecare importantă de la CFR Cluj. Formația din Gruia a cedat jucător după jucător în ultima perioadă


În ultima zi de mercato un alt fotbalist important a părăsit Gruia și va fi coleg în Turcia cu un român. În ultima perioadă, formația din Gruia a cedat jucător după jucător, fanii fiind departe de gândul de a o mai vedea Campioană în acest an.

CFR Cluj a renunțat la fotbaliști importanți pe bandă rulantă în final de mercato. Ultimul nume care a plecat din Gruia este Arlind Ajeti. Internaționalul albanez a semnat în prima ligă din Turcia și va fi coleg cu George Pușcaș.

Fundașul central albanez, prezent cu echipa națională la EURO 2024, a fost cedat definitiv la Bodrumspor, în prima ligă din Turcia. Ajeti a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2027 cu noua echipă.

Cotat la 1 milion de euro, Arlind Ajeti a fost cedat de CFR Cluj pentru suma de 300.000 de euro. „Venit în Gruia în vara anului trecut, Arlind a îmbrăcat tricoul echipei noastre în 26 de partide și a reușit să înscrie de 3 ori.

Îți mulțumim, Arlind, pentru dedicarea și seriozitatea de care ai dat dovadă la CFR Cluj și îți dorim mult succes în continuare!”, a transmis CFR Cluj. 

Comentarii Facebook