E oficial! Mijlocașul Răzvan Oaidă este noul jucător al Universității Cluj/La Rapid a fost o piesă de bază, fiind utilizat în 44 de meciuri


Răzvan Oaidă (26 de ani) este noul jucător al Universității Cluj. Mijlocașul, care are Cupa României în palmares și peste 180 de meciuri în Superliga, a semnat un contract valabil pe doi ani. Rapid a renunțat în această vară la Răzvan Oaidă, care fusese adus în Giulești în vara anului 2023, liber de contract după despărțirea de FCSB.

„Noul nostru jucător a început fotbalul la Atletico Arad, însă la vârsta de 16 ani calitățile sale au atras atenția clubului englez Wolverhampton. A evoluat în academia formației de Premiere League timp de doi ani, după care a ajuns în Italia, la juniorii celor de la Brescia.

A revenit în România la FC Botoșani, în 2017, unde Răzvan a făcut și pasul spre seniori. A debutat în Superliga împotriva celor de la Viitorul Constanța pe 25 noiembrie 2017. În total, a bifat 51 de partide pentru formația din nordul Moldovei în toate competițiile, în două sezoane.

Începând cu sezonul 2019/2020, Oaidă a evoluat în tricoul celor de la FCSB. În primul la campioana en-titre a câștigat Cupa României, cel dintâi trofeu al carierei. Ultimul sezon la FCSB, 2022/2023, a consemnat și debutul în grupele unei competiții europene pentru Răzvan, care a evoluat în Conference League. În total, a jucat pentru FCSB în 122 de partide, marcând șapte goluri și oferind opt pase decisive.

La începutul sezonului 2023/2024, mijlocașul a ajuns la Rapid, acolo unde a fost o piesă de bază utilizat în 44 de meciuri (un gol și trei pase decisive). Pentru echipa de sub podul Grant are șase prezențe în acest sezon de Superliga”, transmite FC Universitatea Cluj. 

Comentarii Facebook