Echipa de handbal masculin, de la “U” Cluj, vizită la o școală din Cluj. Cei mici au învățat despre importanța sportului și viața de sportiv - FOTO


Echipa de handbal masculin a celor de la “U” Cluj a mers în vizită la Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” din Cluj-Napoca unde au adus zâmbete pe fețele celor mici și au povestit despre importanța sportului dar și în ceea ce constă viața unui sportiv. 

Elevii au avut ocazia sa încerce diverse exerciții de handbal și să afle curiozități printr-o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Evenimentul s-a organizat datorită săptămânii ,,Școala altfel”.

,,Astăzi, elevii Școlii Gimnaziale „Ion Agârbiceanu” din Cluj-Napoca au avut parte de o experiență deosebită, primind vizita unor sportivi renumiți de la echipa de handbal masculin a Universității Cluj. Activitatea a avut loc în cadrul programului educațional „Școala altfel”, care își propune să ofere elevilor oportunități de învățare prin activități non-formale.

Elevii au avut ocazia să interacționeze cu handbaliștii, să afle detalii despre viața de sportiv de performanță și despre importanța sportului în viața de zi cu zi. Demonstrațiile și sesiunile de întrebări și răspunsuri au fost printre cele mai apreciate momente ale întâlnirii. De asemenea, copiii au putut încerca diverse exerciții specifice handbalului, sub îndrumarea sportivilor, descoperind astfel tainele acestui sport. Acțiunea a fost un succes, atât pentru elevi, cât și pentru sportivi,” a transmis Clubul Sportiv Universitatea Cluj.

handbal-2.jpeg

handbal-3.jpeg

Comentarii Facebook