Duminica 8 Septembrie

Euro 2024 România-Belgia: Cine va transmite live la TV meciul din această seară


După succesul istoric cu Ucraina (3-0), „tricolorii” sunt pe primul loc în grupă, urmând ca în această seară să joace împotriva Belgiei la Euro 2024. 

Se anunță meci mare în această seară între România și Belgia, mai ales că „tricolorii” au ridicat așteptările după ce a învins Ucraina cu 3-0. 

Cel de-al doilea meci al Naționalei României de fotbal va avea loc în această seară, de la ora 22:00, la Koln, unde se va întâlni pe teren cu Belgia. Ultimul meci din grupă va avea loc pe data de 26 iunie, când România va înfrunta echipa Slovaciei, de la ora 19:00. 

Cine va transmite live la TV meciul din această seară? 

Trustul care va transmite live la TV meciul din această seară este PRO TV care a cumpărat drepturile pentru EURO 2024 și EURO 2028. La Campionatul European din Germania, din această vară, vor fi meciuri transmise și pe Pro Arena, al doilea post al trustului. 

De asemenea, ca și comentatori îi vom avea pe Cristi Petre și Ion Alexandru, aceștia comentând și primul meciu al României din Euro 2024, dar vor comenta și ultimul mecidin grupă, cel dintre România și Slovacia. 

Comentarii Facebook