FC Universitatea Cluj bifează al șaptelea transfer pentru noul sezon! Tunisianul Adel Bettaieb a semnat contractul pe doi ani


FC Universitatea Cluj bifează al șaptelea transfer pentru noul sezon. Atacantul tunisian Adel Bettaieb (27 de ani) a semnat un contract care se întinde pe durata a doi ani.

Până în anul 2019, Adel Bettaieb a evoluat pentru echipa secundă a clubului din „Hexagon” și a mai jucat pentru UR La Louvière în Belgia, unde a marcat 18 goluri în 28 de partide.

Performanța sportivă 

Evoluțiile bune la formația din a patra ligă belgiană i-au adus un salt important în carieră, semnând la începutul sezonului 2019/2020 cu Dudelange, echipă care a cucerit 16 titluri de campioană în Luxemburg. Mai mult, sezonul 2020/2021 a fost cel mai bun pe plan individual, marcând 17 goluri în prima ligă din Luxemburg. Astfel, a ajuns golgheterul echipei și al treilea cel mai bun marcator din campionat.

Adel Bettaieb a continuat să facă performanță în tricoul celor de la Dudelange și în următorul sezon, reușind să marcheze 15 goluri și să dea opt pase decisive, având astfel o contribuție masivă la câștigarea campionatului de către Dudelange în sezonul 2021/2022.

La începutul sezonului 2022/2023, Bettaieb a fost transferat de Ümraniyespor, formație care evolua în prima ligă din Turcia, iar la începutul acestui an, Adel Bettaieb a luat contactul cu Superliga după ce a fost transferat de Politehnica Iași. Pentru ieșeni, atacantul tunisian a marcat patru goluri în 17 partide.

Comentarii Facebook