FCSB a făcut o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Danile Bîrligea. CFR Cluj a răspuns imediat: ,,Ai oferte mai bune


Unul dintre cei mai apreciați atacanți din România și un jucător important la CFR Cluj, Daniel Bîrligea, a fost ofertat de FCSB. Gigi Becali a transmis că este pregătit să plătească 1,5 milioane de euro pentru al aduce pe atacant în București. 

Mai mult decât atât, FCSB este dispusă să ofere 20% dintr-un eventual viitor transfer dacă mutarea se va realiza. 

"Vorbesc serios! N-am spus 500.000 sau 700.000. Am respectat și am spus 1,5 milioane. Să-ți spună unul direct că îți dă 1,5 milioane pentru un jucător eu zic că e respect. Eu zic că e respect, să nu se supere. Dau și coadă, n-am nicio treabă. Îi dau și 20% dintr-un transfer", a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Răspunsul lui CFR Cluj a venit prompt prin vocea lui Cristi Balaj. Președintele din Gruia spune că un transfer al lui Bîrligea la rivala FCSB nu poate fi exclus din start, amintind și de mutările pe axa CFR - Rapid, însă subliniază că ardelenii au oferte mai bune pentru atacant în prezent.

"E foarte greu să dai un jucător foarte bun, pe care te-ai bazat, să-l dai unui club cu care te lupți pentru îndeplinirea unui obiectiv, mai ales în contextul în care ai oferte mai bune pentru acel jucător. Este foarte important ce își dorește jucătorul. Nu este suficientă oferta către club, ci foarte, foarte important e ce își dorește FCSB să facă", mai notează sursa citată.


Comentarii Facebook