Duminica 8 Septembrie

FCSB - U Cluj 1-1 . Noua echipă a lui Ioan Ovidiu Sabău a reușit surpriza pe terenul campioanei


Universitatea Cluj a disputat prima partidă din Superliga în deplasare, la FCSB. Meciul a avut loc pe stadionul Ghencea, în fața a circa 10 000 de spectatori.

Clujenii au jucat curajos și au ținut piept echipei campioane, char dacă bucureștenii au dominat din punct de vedere al posesiei.

După ce a avut mai întâi un gol anulat pe motiv de offside, FCSB a deschis scorul în minutul 51 prin reușita spectaculoasă a lui Musi, care a șutat plasat de la marginea careului, cu piciorul stâng, după o preluare scurtă cu dreptul.

Clujenii au replicat rapid, făcând presiuni asupra careului FCSB, iar aceste presiuni au dat roade după doar 6 minute. în minutul 57, când au obținut un penalty la un fault în careu al lui Malcom Edjouma asupra lui Adel Bettaieb. , fault acordat după consultarea VAR.

Lovitura a fost transformată precis de Dan Nistor, care a dus scorul la 1-1.

După egalare, clujjenii au continuat să joace curajos și meciul a rămas echilibrat. FCSB a mai ratat două ocazii dar și clujenii au ratat prin Ovidiu Bic în minutul 90.

Interesant este că nu mai puțin de cinci fotbaliști din formula de start a clujenilor au evoluat la un moment dat în tricoul celor de la FCSB. Este vorba de Chipciu, Boboc, Rață, Ovidiu Popescu și Iulian Cristea. La prezentarea echipelor, galeria campioanei i-a aplaudat la scenă deschisă pe cei mai cunoscuți dintre aceștia, Chipciu și Ovidiu Popescu.

O galerie formată din aproximativ 100 de persoane a însoțit echipa clujeană la confruntarea din Ghencea. 

Echioele de start ale celor două formații:

FCSB: Târnovanu - Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Șut - Ștefănescu, Olaru, Musi - D. Popa

Rezerve: Vlad, Haruț, Miculescu, Kiki, Edjouma, Antwi, Alhassan, Chiricheș, Toma, Pandele, Băluță, Luis Phelipe

Antrenor: Elias Charalambous

Universitatea Cluj: Gertmonas - Boboc, Masoaro, I. Cristea, Chipciu - Silaghi, Bic, Ovidiu Popescu, Rață - Nistor, Bettaieb

Rezerve: Gorcea - Oancea, Ștefan, Mitrea, D. Codrea, L. Moraru, Sfait, Suciu, Blănuță, Thcassem

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Comentarii Facebook