Sambata 12 Octombrie

Fostul atacant al Generației de Aur, laude la adresa “U” Cluj: ,,Aș vrea să câștige campionatul anul ăsta. Merg pe o bombă”


Fostul atacant al Generației de Aur, care a trecut pe la echipe de renume din Italia și Spania, Florin Răducioiu, a precizat că și-ar dori ca Universitatea Cluj să se afle pe primul loc la finalul campionatului intern.

„Îți spun sincer, Neluțu Sabău, cu care am o relație de prietenie de mulți ani, e un băiat extraordinar, aș vrea el să câștige. Aș vrea ca U Cluj să câștige campionatul anul ăsta. Merg pe o bombă! Îl apreciez foarte mult, e un prieten extraordinar, merită să câștige campionatul. Este greu, dar nu întâmplător este acolo. Neluțu face o treabă foarte bună, e foarte greu să câștigi împotriva echipei sale. Mă bucur și sper să o țină cât mai mult așa și să câștige titlul", a explicat Răducioiu în exclusivitate pentru Sport.ro.

Universitatea Cluj joacă următorul meci în campionat contra celor de la Oţelul Galaţi, pe teren propriu. Gălăţenii sunt singura echipă care nu a pierdut niciun meci în acest sezon şi sunt antrenaţi de un alt membru al Generaţiei de Aur, Dorinel Munteanu. 


Comentarii Facebook