Sambata 7 Septembrie

Fotbaliștii de la CFR Cluj de care Neluțu Varga ține cu dinții: „Deocamdată nu discutăm despre transferuri”


Patronul CFR Cluj, Neluțu Varga, a dezvăluit că a primit deja oferte pentru doi fotbaliști din echipă, dar nu are de gând să renunțe la niciunul, nefiind interesat de posibilele transferuri.

Este vorba despre Răzvan Sava și Daniel Bîrligea, considerați cei mai râvniți jucători ai CFR-ului, în acest moment. 

În ciuda interesului manifestat pentru cei doi jucători, Neluțu Varga susține că nu vrea să renunțe prea repede la Sava și Bîrligea. Patronul CFR Cluj are deja planuri pentru cei doi și își dorește să-i păstreze în echipă pe termen lung. Varga a ținut cont că cei doi fotbaliști l-ar putea ajuta pe Dan Petrescu să califice echipa în grupele Conference League.

Avem oferte pentru Bîrligea, dar se spun și multe povești. Deocamdată suntem angrenați în Europa și ne bazăm pe el. Deocamdată nu discutăm despre transferuri. Și Sava are oferte, dar nu le discutăm acum. Vrem să rămână să joace, cel puțin până în iarnă. Sperăm să facem o figură frumoasă în cupele europene. Am încredere în echipă”, a spus Neluțu Varga pentru Prosport.

CFR a tras lozul câștigător când i-a adus pe cei doi tineri din Italia. Sava și Bîrligea sunt oameni de bază în echipa finanțată de Neluțu Varga. După ce și-a dat seama că tinerii sunt urmăriți de mai mulți impresari străini, Varga ține cu dinții de ei. 

Comentarii Facebook