Fundașul argentinian de la „U” Cluj înaintea meciului de la Arad: „Sper să o văd pe ”U” pe primele locuri, la fel ca acum câteva zile”


Lucas Masoero, fundașul argentinian al „U” Cluj, și-a făcut planul pentru meciul cu UTA Arad și a prefațat duelul pe care Universitatea Cluj îl va disputa în cea de-a treia etapă a Superligii.

După o remiză cu FCSB și o victorie cu Hermannstadt, "studenții" se deplasează la Arad pentru întâlnirea cu UTA. Duelurile dintre clujeni și arădeni sunt întotdeauna intense.

„Cu siguranță, UTA e o echipă diferită față de ce am văzut în trecut. Ne așteptăm să joace precaut și să contraatace, dar nu le vom permite să își pună în practică stilul de joc și sper ca asta să ne ajute să câștigăm cele 3 puncte. În momentul de față ne gândim doar la meciul cu UTA și nu trebuie să o subestimăm. Avem ca scop să obținem rezultate bune în ambele meciuri, și cu UTA, și cu CFR.

Sper să o văd pe U pe primele locuri, la fel ca acum câteva zile și trebuie să aducem cât mai multe puncte din deplasare. Măcar să nu pierdem niciunul din cele două meciuri pentru a menține echipa în frunte, iar când revenim și vom avea două meciuri la rând acasă, să le câștigăm”, a declarat Lucas Masoero la conferința de presă premergătoare meciului cu UTA Arad.

Partida cu numărul 100 dintre UTA și Universitatea Cluj va avea loc pe Stadionul „Francisc von Neuman și este programată luni, cu începere de la ora 19:00.

Comentarii Facebook