Duminica 6 Octombrie

Fundașul Radu Boboc de la U Cluj, după ce a marcat primul gol în meciul cu Unirea Slobozia: „Trebuie să muncim mai mult ca să revenim la ce am fost”


Universitatea Cluj a reușit să marcheze două goluri în meciul de sâmbătă, 5 octombrie, dezbătut cu Unirea Slobozia. Scorul a fost 2-2, dar studenții se mențin pe prima poziție în Superligă. Acest lucru s-a întâmplat și datorită fundașului Radu Boboc, cel care a marcat primul gol în tricoul lui "U" și a oferit și o pasă decisivă la golul lui Miranyan. 

Fotbalistul U Cluj a analizat confruntarea și a vorbit despre obiectivele pe termen scurt ale echipei.

A fost un meci dificil, ne așteptam să fie așa. Până la urmă, sunt cât de cât fericit că am reușit să înscriu primul gol, să dau prima pasă de gol și să îmi ajut echipa să revină de la 2-0. Sperăm ca-n următoarele meciuri să facem lucrurile mai bine și să luăm cele trei puncte.

La pauză, am vorbit între noi, am vorbit cu Mister, am reglat ce trebuia să reglăm. De fapt, știam pe ce sunt ei buni, pe contraatac. În prima repriză cred că au avut ocaziile pe care le-au avut numai din contraatacuri, iar în a doua repriză am stat mult mai bine în teren și am început să ne facem jocul nostru", a spus Radu Boboc.

Fundașul Universității nu crede că gazonul a reprezentat un factor decisiv în stabilirea scorului final.

S-a mai jucat un meci dimineață aici. Nu mai vreau să vorbesc de gazon, să găsesc mereu scuze. Atât am putut astăzi și trebuie să muncim mai mult ca să revenim la ce am fost", a completat jucătorul sosit de la FC Voluntari.

Radu Boboc susține că echipa trebuie să revină la „ce a fost”, ca să-i poată face mândri pe fani. 

Cred că e important că am putut să revenim de la 2-0 și cred că acesta este singurul lucru pozitiv din acest meci. Până la urmă, trebuie să mergem mai departe, să revenim la ce am fost noi până acum, până la aceste două meciuri (cu Iași și Slobozia-n.n.). Să revenim la victorii și la jocul nostru frumos și să bucurăm suporterii", a completat fundașul lateral.

După pauza dedicată meciurilor internaționale, "U" revine pe Cluj Arena și o va înfrunta pe Oțelul Galați vineri, 18 octombrie, de la ora 21:00.

Comentarii Facebook