Vineri 13 Septembrie

Galeria lui U Cluj, mesaj sincer pentru fani: „Visul unei nopți de vară, U Cluj campioană!/Vor urma și înfrângeri, dar noi trebuie să fim acolo”


„U” Cluj a obținut o victorie importantă cu scorul de 2-0 împotriva Gloriei Buzău în etapa a 7-a din Superliga României. Cu acest rezultat, clujenii au urcat pe primul loc în clasament, acumulând 15 puncte după primele 7 etape. Fanii sunt încântați, dar campionatul e lung și greu. 

Galeria lui U Cluj spune că este pregătită de înfrângeri, iar indiferent de locul pe care se va clasa echipa la final, fanii vor fi tot acolo. 

„Visul unei nopți de vară, U Cluj campioană! 

Acum, după ce ne-am trezit din emoțiile și trăirile de seara trecută, trebuie să revenim cu picioarele pe pământ, campionatul e lung, deplasări sunt multe și grele, iar noi trebuie să fim în continuare alături de echipă

Toți visăm, toți avem speranțe, trebuie să ne bucurăm și entuziasmul să-l transmitem băieților pe teren, dar trebuie să fim cumpătați și realiști.

Atenție! Vor urma și înfrângeri, dar noi trebuie să fim acolo! Așa că, haideți în continuare să credem în echipă și să fim conștienți că, indiferent de locul pe care ne vom clasa la final, noi tot acolo trebuie să fim, lângă Simbol!”, au transmis „Șepcile Roșii”. 

Comentarii Facebook