Gheorghe Hagi anunță că a luat cea mai grea decizie din carieră! A refuzat oferta de a fi selecționerul echipei naționale de fotbal


Gheorghe Hagi a anunţat, luni, că este nevoit să refuze oferta FRF de a fi selecţionerul echipei naţionale de fotbal. „Regele” fotbalului românesc a ales să se dedice echipei Farul, unde este manager tehnic, afirmând că a fost una dintre cele mai dificile din cariera sa.

Dragi suporteri români, în urma discuţiilor din ultima perioadă, cu privire la dorinţa Federaţiei Române de Fotbal de a fi noul selecţioner al României, doresc să precizez următoarele:

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

- Am analizat în ultimele zile această posibilitate, pentru că, pe de o parte, trebuiau îndeplinite anumite condiţii ale F.R.F, iar pe de altă parte există proiectul pe care l-am început la Farul Constanţa în urmă cu trei ani, unde îmi doresc să construim un club puternic.

- Din acest motiv am decis că nu pot accepta, în acest moment, propunerea Federaţiei Române de Fotbal de a fi selecţionerul echipei naţionale.

- A fost cu siguranţă una din cele mai dificile decizii pe care le-am luat în întreaga carieră, pentru că naţionala României reprezintă visul oricărui tehnician român.

- Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile. Hai, România!”, se arată în comunicat postat pe site-ul oficial al clubului Farul Constanţa.

Echipa naţională nu mai are selecţioner, după ce contractul lui Edward Iordănescu a expirat şi acesta a refuzat prelungirea acordului.

Federația Română de Fotbal dorește să își exprime recunoștință față de domnul Gheorghe Hagi pentru deschiderea și dorința sa de a prelua conducerea echipei naționale de fotbal a României.

Hagi este un simbol al fotbalului românesc, iar angajamentul său continuu față de acest sport este deosebit de apreciat. FRF înțelege însă motivele care au stat la baza deciziei sale de a nu prelua, în acest moment, rolul de selecționer al echipei naționale și respectă decizia sa.

FRF îi urează mult succes în continuare în cadrul proiectului Farul Constanța, având deplina încredere că Gheorghe Hagi va continua să contribuie semnificativ la dezvoltarea fotbalului românesc, așa cum a făcut-o de-a lungul întregii sale cariere.

Cu siguranță, mai devreme sau mai târziu, domnul Hagi va conduce echipa națională a României de pe banca tehnică spre noi succese. Spiritul său ambițios, dăruirea și pasiunea pentru fotbal reprezintă valori esențiale care, cu siguranță, la momentul potrivit, vor aduce beneficii imense echipei naționale.

În perioada imediat următoare, Administrația FRF urmează să identifice cea mai bună variantă pentru postul de selecționer al României, în baza nominalizărilor Comisiei Tehnice”, se arată în comunicatul FRF.

Comentarii Facebook