Vineri 18 Octombrie

Gigi Becali a dat cărțile pe față. Greșeala pe care a făcut-o când l-a transferat pe Bîrligea: „Au fost discuții cu impresarul”


Daniel Bîrligea, fostul jucător al CFR-ului, este cel mai bun jucător, în momentul de față, al FCSB-ului. 

Cu toate acestea, finanțatorul Gigi Becali a vorbit despre marele regret al său, în momentul transferului la roș-albaștrii. 

Patronul echipei a declarat că a greșit în momentul în care i-a pus o clauză de reziliere de 15 milioane de euro și că trebuia să fie de 30 de milioane de euro. 

„Nu-l dau cu 8-10 milioane de euro. Am greșit în cazul lui că am pus o clauză de 15 milioane de euro. Au fost discuții cu impresarul. Eu am vrut să-i pun 30, dar nu a vrut", a spus Gigi Becali, notează fanatik.ro

Reamintim că Daniel Bîrligea a fost transferat de la CFR Cluj pentru suma de 2 milioane de euro. Fotbalistul a reușit să marcheze 3 goluri în cele 5 meciuri disputate pentru roș-albaștrii. 

Atacantul a crescut la academia celor de la Palermo, iar în 2019, Bîrligea a făcut pasul la Teramo, de unde echipa din Gruia l-a cumpărat trei an mai târziu pentru 100.000 de euro. În tricoul „feroviarilor”, Daniel Bîrligea a înscris 29 de goluri și a oferit 11 pase decisive în 101 meciuri.


Comentarii Facebook