Gigi Becali îl amenință pe primarul Clujului? Replică acidă, în direct: „Să nu cadă iar de pe scară” - VIDEO


Primarul Clujului, Emil Boc, a făcut o serie de declarații, după victoria Universității de la Buzău. Meciul a dus „U” Cluj direct în fruntea  campionatului, cu 15 puncte, în timp ce FCSB se află pe un loc retrogradabil cu doar 5 puncte. Emil Boc a trimis câteva săgeți subtile pentru FCSB, despre care a afirmat că datorează echipei „U” Cluj o bere morală, pentru că nu a lăsat-o să ajungă pe ultimul loc. Însă, Gigi Becali a venit cu o reacție incredibilă la adresa edilului.

„Să ne dea o bere, pentru că dacă, Doamne ferește, pierdea Universitatea, era (FCSB n.r.) pe ultimul loc. Vă dați seama că ne datorează așa, o bere morală, că noi nu i-am lăsat să ajungă pe ultimul loc”, a spus Boc, la Realitatea FM.

Finanțatorul „roș-albaștrilor” a venit cu o replică imediat. Gigi Becali l-a ironizat pe Emil Boc și-a amintit de momentul în care primarul din Cluj, invitat în cadrul unei emisiuni, a căzut în direct.

„Boc să aibă grijă, să nu cadă iar de pe o scară. El de ce face caterincă? Fac și eu caterincă. Să aibă grija, să nu cadă de pe acolo”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

„Nu poți să nu zâmbești când vezi că Steaua (n.r. FCSB) e pe penultimul loc. Ar trebui ca Steaua (n.r. FCSB) să ne dea o bere, «o bere» morală, pentru că dacă Universitatea nu câștiga la Buzău, era pe ultimul loc. E o poză de moment (n.r. cea cu clasamentul cu U Cluj pe locul 1), pe care o savurăm, ne bucurăm de ea, dar drumul e lung și anevoios și mai e mult până departe. «Furtuni» mari sunt în fața noastră și aici mă refer la meciurile grele”, a mai spus Boc, conform Ziua Live. 

Comentarii Facebook