Duminica 8 Septembrie

Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Incidentul s-a petrecut lângă biserica în care a investit milioane de euro


Gigi Becali a fost implicat miercuri, 17 iulie, într-un accident rutier, care s-a petrecut în zona Pipera din București, în proximitatea bisericii pe care patronul FCSB o construiește și în care a investit deja câteva milioane bune de euro.

Accidentul s-a petrecut în prima parte a zilei, când milionarul se afla la volanul autoturismului de lux pe care îl deține. Vehiculul condus de patronul FCSB a intrat în coliziune cu un alt autoturism participant la trafic, în care se aflau două femei.

Din primele informații,  accidentul a fost unul minor, iar Gigi Becali este în afara oricărui pericol. De asemenea, persoanele care se aflau în cealaltă mașină au scăpat și ele fără vătămări.

Gigi Becali s-a asigurat că persoanele din cealaltă mașină sunt în afara oricărui pericol, a dialogat cu femeile timp de câteva clipe, după care le-a transmis acestora că pot pleca de la locul accidentului, informează sursa Spynews.ro. Cel mai probabil, între părți s-a întocmit o înțelegere amiabilă și nu a fost nevoie de intervenția poliției.

Patronul FCSB nu scapă de problemele din trafic și, după ce în 2023 a fost implicat în două accidente rutiere, a marcat un nou incident în trafic și anul acesta. 

În septembrie 2023, în timp ce se afla la volanul bolidului Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de 500.000 de euro, patronul FCSB a fost tamponat ușor din spate de o altă mașină, la bordul căreia se afla o femeie. Ulterior, Gigi Becali a fost implicat într-un nou accident rutier, de data aceasta ceva mai serios. În timp ce se întorcea de la biserică, Gigi Becali a evitat coliziunea cu un alt autoturism și a intrat cu Rolls-Royce-ul de 500.000 de euro în șanț.

Comentarii Facebook