Gigi Becali, șocat de scandalul izbucnit la CFR Cluj: „Mi-e rușine, mi-e jenă”


Finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a intervenit în scandalul izbucnit la CFR Cluj între Dan Petrescu și Louis Munteanu, când antrenorul clujenilor l-a scos de pe teren în prelungirile partidei cu Petrolul, după ce fusese introdus la pauză.

Omul de afaceri a a declarat imediat după finalul meciului cu Dinamo, câștigat de FCSB cu scorul de 2-0, că tânărul jucător al echipei din Gruia a avut tot dreptul să fie nemulțumit. 

Eu îi dădeam dreptate jucătorului. Să vă spun de ce. Dacă era orice jucător de 30, 29 sau 33 de ani, bă, asta e, ce să facem? Dar când ai un jucător care e numărul 1 ca valoare... știți că nu m-am dezis de el, am zis tot timpul că e valoros. Dacă ai un jucător ca Louis Munteanu, îl bagi în repriza a doua și apoi îl și scoți, nu e în regulă. Nu e în regulă!”, a spus finanțatorul FCSB. 

De asemenea, Gigi Becali a mai precizat că nu poți să-i faci așa ceva unui jucător de talia lui Louis Munteanu. 

Dacă tot a făcut gestul ăsta față de tine, nu poți să-i faci așa ceva, să-l batjocorești. Batjocură e! Eu am schimbat și în minutul 20-25, dar niciodată nu am băgat un jucător în repriza a doua, apoi să-l schimb tot pe el. De ce? E prea degradant, mi-e rușine, mi-e jenă de un jucător să-i fac asta. Eu vă spun ce cred. Nu am nicio concurență cu CFR sau cu nimeni, doar comentez ceea ce cred”, a conchis Becali, notează gsp.ro.


Comentarii Facebook