Miercuri 18 Septembrie

Gloria Buzău - “U” Cluj în penultimul meci din etapa a 7-a. Universitatea este una dintre cele două echipe rămase neînvinse în acest sezon


Gloria Buzău - U Cluj are loc în această seară de la ora 19:00, în cadrul etapei a 7-a din Superligă. 

"U" Cluj ocupă în acest moment locul 3 în clasament, cu trei victorii și trei remize din șase meciuri. În deplasare, au jucat de patru ori, cu o victorie și trei remize. Ultimul lor meci competitiv a fost o victorie cu 3-0 cu Sepsi. Printre jucătorii cheie ai "U" Cluj se numără Dan Nicolae Nistor, care ocupă locul 3 în clasamentul asistenților cu două pase decisive, Vladislav Blănuță, care ocupă locul 3 în clasamentul marcatorilor cu patru goluri, și Ovidiu Bic, care ocupă locul 1 în clasamentul asistenților cu trei pase decisive.

Gloria Buzău are cea mai slabă defensivă din Liga 1, 13 goluri încasate. În schimb, trupa lui Ioan Ovidiu Sabău este una din cele două formații neînvinse din campionat.

U Cluj are trei victorii și trei remize: al 3-lea atac din Superligă, a 2-a cea mai bună apărarea din campionat.

Gloria Buzău luptă pentru menținerea în Superligă în acest sezon, în timp ce U Cluj și-a fixat drept țintă calificarea în play-off.

Universitatea Cluj nu a câştigat în Superligă pe terenul unei formaţii buzoiene, palmaresul ,,Şepcilor roşii" în disputele din deplasare cu Gloria cuprinzând o remiză albă (20 aprilie 1980) şi trei înfrângeri, potrivit GSP.


Comentarii Facebook