Duminica 8 Septembrie

Horia Tecău, emoționat de modul în care este organizată la Sports Festival Cluj retragerea lui din carieră - FOTO


Horia Tecău a spus ca este emoționat de faptul ca l-a Cluj i se organizează o retragere la care participa familia și toți prietenii. 

Ma bucur ca Clujul si Sports Festival sunt gazda acestui eveniment. Este prima dată când am alături de mine familia, prietenii si toata lumea cu care am lucrat. Ne bucurăm de acest meci de tenis, care este o sărbătoare. Simona, ma bucur ca ești aici si că ultimul meci de dublu mixt va fi alături de tine, înainte de a spune la revedere din postura de jucător. Am plecat împreuna de la același club sportiv si am jucat împreuna pe marile scene, încurajându-ne și dându-ne sfaturi. Pentru mine este o mare emoție. Ma bucur ca ai venit si pleci după eveniment pentru turneele de iarba”, a spus Horia Tecău.

Simona Halep l-a felicitat pe Horia Tecău. 

E greu să spun ceva pentru că este foarte emoționant. Horia fost un model pentru noi. Am plecat din același loc, cu aceleași condiții. Îl admir pentru modul in care gestionează lucrurile. E un nou început pentru tine, dar îți doresc sa te bucuri. Faptul ca ești un model pentru multi copii e cel mai important lucru. Îți doresc să te bucuri de fie are clipa a vieții pentru ca meriți”, a declarat Simona Halep, la Sports Festival.

Alături de Tecău vor mai juca la meciul de retragere si Bethanie Mattek-Sands, alături de care a câștigat primul Grand Șlam la dublu, în 2012, dar si Robert Lindstedt, alături de care tenismenul român a jucat la dublu, cei doi fiind și foarte buni prieteni.

Comentarii Facebook