Miercuri 16 Octombrie

Ianis Stoica a marcat o dublă și a dus România U21 la Euro 2025. A răbufnit după meci și a vorbit despre plecarea de la “U” Cluj: ,,N-am fost respectat"


Unul dintre cei mai cruciali jucători din meciul împotriva Elveției, care a dus echipa de U21 la Euro 2025, Ianis Stoica a dat cărțile pe față la finalul partidei. Acesta a vorbit despre motivul pentru care a plecat de la “U” Cluj.

Atacantul a reușit să înscrie două goluri, iar odată cu această calificare s-a descătușat, deoarece la un moment dat a avut o situație neliniștită la nivel de club. Stoica a fost împrumutat de FCSB la 'U' Cluj în perioada ianuarie 2023 - februarie 2024, iar imediat după cedat gratis, la Hermannstadt.  

,,Importantă era calificarea, mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa și ne pregătim de EURO. Chiar ne uitam pe cotele elvețienilor înainte de meci, nu știu cine le dă, niște sume fabuloase, azi n-au mișcat în fața noastră.

Eu mă simt bine, respectat la Hermannstadt. Când va fi momentul, voi pleca. În afară, că nu mai vreau prea mult în țară. Și când am plecat de la Cluj s-a vorbit. Adevărul e c-am fost scos din echipă și n-am acceptat.

N-am fost absolut deloc respectat! Nu vreau să arunc cu noroi, mă sunau jurnaliștii să le spun ce s-a întâmplat, eu mi-am văzut de treabă.

Trebuie să vorbesc de acest aspect. Mă simt foarte bine acum la Sibiu. Simțeam că e momentul să vorbesc și despre asta", a declarat Stoica, la finalul meciului, potrivit digisport.


Comentarii Facebook