Încă o gimnastă din România își cere dreptatea la TAS, după finala la sol de la Jocurile Olimpice. Ana Maria Bărbosu a depus şi ea contestaţie!


Ana Maria Bărbosu își caută și ea dreptatea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv!

După ce Sabrina Voinea a depus un memoriu la TAS în care contestă penalizarea de 0,1 puncte primită de arbitrii care au depunctat-o pentru un presupus pas în afara covorului, deși imaginile arată altceva, conaționala sa, Ana Maria Bărbosu a decis să depună și ea contestație.

Anei Mariei Bărbosu a depus deja la rândul ei o contestație la TAS, vizând nota primită la dificultate.

,,Să știți că sunt două contestații depuse. Una pe nota de la dificultate a Anei Mariei Bărbosu și a doua pe povestea cu călcâiul a Sabrinei Voinea. Eu cred că a doua, cel puțin, va fi destul de clară. Probatoriul este foarte bine întemeiat. Bazat pe filmări, pe fotografii, chestii care sunt greu de combătut.”, a explicat Cristian Jura, președinte al Tribunalul Român de Arbitraj Sportiv pentru Golazo.ro.

Verdictul pentru Tribunalului de Arbitraj Sportiv pentru cele două sportive din România ar putea să vină în următoarele 24 de ore. 

"Această divizie ad-hoc, ce analizează cu celeritate cazurile, și le judecă acolo unde are competența, sunt soluționate pe durata Jocurilor Olimpice. Sunt termene foarte scurte. Practic, din momentul în care decizi să faci o contestație, un apel, sunt 24 de ore.

Dar, în funcție de probatoriu, de ceea ce se cere, de complexitate, ar mai putea fi prelungit acest termen cu încă 24 de ore. Însă nu mai departe de ultima zi a Jocurilor Olimpice. Pentru că apoi divizia ad-hoc de la Paris nu mai funcționează, este dizolvată", a mai spus Cristian Jura.

Comentarii Facebook