Început perfect pentru U-BT Cluj-Napoca. Și-a spulberat primele două adversare din stagiul de pregătire


U-BT Cluj-Napoca a reușit să se impună în ambele meciuri pe care le-a juat în Brașov. În primele meciuri din stagiul de pregătire, U-BT a reușit să se impună cu scorul de 88-68 împotriva echipei locale, Corona Brașov și cu scorul de 74-45 contra CSM Constanța.

U-Banca Transilvania a reușit să câștige primul meci din presezon. Baschetbaliștii s-au deplasat la Brașov și au întâlnit astăzi echipa gazdă, CSM Corona. La final, tabela a indicat 88-68 în favoarea campioanei României.

Primul sfert a fost însă echilibrat, iar Corona a dovedit că s-a întărit serios în această vară. Andre Jones și Munis Tutu i-au pus pe brașoveni în avantaj la finalul primului sfert, 18-17. Apoi, U-Banca Transilvania s-a instalat la conducere, avându-i pe Simpson și Hervey drept protagoniști principali. Cei doi au combinat pentru 17 puncte până la pauză, astfel că tabela a indicat 40-46. 

,,Doar primul sfert a fost mai echilibrat, apoi ardelenii și-au impus ritmul. După primul sfert, U-Banca Transilvania a condus cu 22-19 și a intrat la cabine sub adăpostul a 10 puncte, 45-35. Pentru a se desprinde și mai clar, clujenii au pus umărul la un parțial de 15-0, care a dus scorul la 74-45. Drept urmare, nu am întâmpinat emoții în a obține un rezultat pozitiv. Din punct de vedere statistic, U-Banca Transilvania a avut un procentaj de 64% la aruncările din interiorul semicercului, 46% de la mare distanță, respectiv 45% la nivelul liniei de pedeapsă. Totodată, baschetbaliștii noștri au izbutit 41 de recuperări și au distribuit 20 de pase decisive,” potrivit U-BT Cluj-Napoca.

Din punct de vedere statistic, U-Banca Transilvania a avut un procentaj de 64% la aruncările din interiorul semicercului, 46% de la mare distanță, respectiv 45% la nivelul liniei de pedeapsă. Totodată, baschetbaliștii noștri au izbutit 41 de recuperări și au distribuit 20 de pase decisive,” potrivit U-BT Cluj-Napoca.


 




Comentarii Facebook