INCREDIBIL!!!!!România se califică, în premieră, de pe PRIMUL LOC în optimi la Euro 2024, după scor 1-1 în meciul cu Slovacia! Hai, România!

Slovacia - România, ultimul meci al „tricolorilor” din grupa E de la Euro 2024 se încheie 1-1, dar, de fapt, e victorie pentru NOI: ne calificăm de pe primul loc în grupă!!!!

Jucătorii echipei naționale de fotbal a României le-au făcut cea mai mare bucurie zecilor de mii de suporteri care i-au susținut pe tot parcursul partidei cu Slovacia. După ce în minutul 37, când Slovacia a înscris, totul părea pierdut, pentru că nu ne mai calificam, tricolorii au reușit o egalarea. 

Min.24: Drama națională pentru suporterii români:

Gol Slovacia! Centrare excelentă livrată de Juraj Kucka din flancul drept, iar Duda, nemarcat și scăpat din marcaj de Răzvan Marin, se înalță și îl învinge pe Niță. 1-0 pentru Slovacia și un „munte” de urcat pentru naționala noastră. La acest scor, suntem eliminați!

Min.37: Trecerea de la agonie la extaz:

GOOOOOOOL, Răzvan Marin! Mijlocașul trimite mingea în plasă, iar România restabilește egalitatea! Execuție imparabilă din partea lui Răzvan Marin, care trimite aproape de vinclu! și așa am reintrat în cărți! Tribunele „au luat foc”, iar zecile de mii de suporteri de români și-au regăsit entuziasmul, pentru că tricolorii erau din nou în optimi la acest scor. 

Meciul România- Slovacia s-a încheiat cu scorul de 1-1. 


Screenshot 2024-06-26 220349.png

În optimi vom juca cu Slovenia sau cu Olanda. 

Care sunt scenariile posibile: Dacă Ungaria prinde loc de optimi (locul 3 în grupa A, golaveraj 2-5), România va juca mai departe cu Slovenia. 

În schimb, aacă Ungaria cedează poziția în fața unei formații din grupa F, atunci România va înfrunta în faza următoare Olanda.

Pentru a evita un meci România-Olanda, Cehia NU trebuie să o bată pe Turcia, iar Georgia NU trebuie să câștige cu Portugalia. Există și varianta unei victorii a cehilor în fața turcilor, dar trebuie să fie la diferență de cel puțin 3 goluri.


Comentarii Facebook