Inițiativa prin care “U” Cluj a împărțit pachete promoționale studenților s-a transformat într-un dezastru. Cadoul conținea un carnet cu scandări vulgare


În perioada 12-18 octombrie, Universitatea Cluj a pregătit o campanie de promovare prin care să aducă studenții noi la stadion. 

Inițiativa deumită ,,stUdent la Cluj” s-a transformat însă într-un adevărat scandal, deoarece pachetele de bun venit, oferite gratuit persoanelor menționate anterior, conțineau și scandările vulgare ale galeriei. 

Reacția clubului: 

Mihai Moga, brand manager la U Cluj, a răspuns că: „Regret situația și îmi asum toată responsabilitatea. Există două versiuni a respectivei tipărituri, din păcate, nu a fost trimisă spre tipar versiunea «clean».

Îmi cer scuze celor care au fost afectați și celor care s-au simțit deranjați, este o situație neplăcută pentru care nu au nicio vină clubul sau partenerii noștri. Campania a fost foarte apreciată și va continua, însă fără respectiva tipăritură, care a fost retrasă deja de la distribuție.

În cel mai scurt timp va ieși de la tipar versiunea corectă, care va fi reintrodusă apoi în procesul de distribuție, în cadrul campaniei. Le mulțumim celor care ne-au atras atenția cu promptitudine asupra erorii și ne-au permis să o corectăm rapid”, potrivit actualdecluj.ro.

În pachetul promoțional se mai aflau și un tricou de suporter și o invitație la meciul cu Oțelul Galați.

lol-1.jpg

lol-2.jpg

lol-3.jpg

Comentarii Facebook