Ioan Ovidiu Sabău a făcut curățenie în vestiar. Șapte jucători OUT de la "U" Cluj


FC Universitatea Cluj a semnat cu nu mai puțin de 8 jucători în perioada de transferuri de vară. Pe lângă jucătorii aduși pentru întărirea lotului, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău s-a despărțit de 7 fotbaliști. 

,,FC Universitatea Cluj anunță încetarea colaborării cu șapte dintre jucătorii care au făcut parte din lotul echipei noastre în sezonul 2023/2024.

Clubul nostru se desparte de Ante Roguljic, Federico Anselmo, Marco Rus, Ștefan Pănoiu, Filip Ilie, Andrei Peteleu, jucători care au ajuns la final de contract cu formația noastră. De asemenea, FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord de reziliere cu Valentin Gheorghe," au transmis reprezentanții echipei de fotbal "U" Cluj"

Ante Roguljic a evoluat în 15 partide sezonul trecut pentru “U” Cluj. Mijlocașul a marcat 3 goluri și a reușit și 3 pase decisive.

Atacantul de 30 de ani Federico Anselmo a participat în 20 de meciuri sezonul trecut, unde a reușit să marcheze doar 3 goluri.

Tânărul mijlocaș Marco Rus a jucat doar 7 partide în campionatul anterior, cea mai mare contribuție a sa fiind o pasă de gol. Același număr de partide jucate au fost și pentru Ștefan Pănoiu, alt jucător de care “U” a decis să se despartă.

Fundașul de 21 de ani Filip Ilie a plecat și el de la “studenți” după ce a evoulat în 12 partide sezonul trecut.

Pe lângă jucătorii menționați, și Andrei Peteleu, cu 6 meciuri și Valentin Gheorghe cu 28 de meciuri și 2 goluri, au mai părăsit echipa condusă de către Ioan Ovidiu Sabău. 


Comentarii Facebook