Jucătorii de la CFR Cluj au fost băgați în ședință de Neluțu Varga: ,,Le-am dat un ultim avertisment”


Rezultatele modeste pe care CFR Cluj le-a adunat în campionatul intern și eliminarea din cupele europene, l-au făcut pe patronul Neluțu Varga să apeleze la metode mai directe. 

Acesta a avut o întâlnire cu întreg lotul și staff-ul de la CFR Cluj, în care le-a explicat acestora că este foarte nemulțumit de atitudinea lor. 

„Chiar acum am venit de la o întâlnire foarte mare pe care am avut-o la stadion cu Dan Petrescu, cu jucătorii și cu tot staff-ul. Le-am dat un ultim avertisment. A fost o discuție de aproximativ 30 de minute în care le-am spus jucătorilor că sunt extrem de nemulțumit, în primul rând de atitudine. Au toate condițiile, le-am dat salariile, lucrurile au intrat în normal, am făcut eforturi și mă aștept la o cu totul altă atitudine.

Este ultimul avertisment pe l-am dat tuturor, și jucătorilor, și lui Dan Petrescu. În următoarele etape, trebuie să facă tot posibilul să revină spiritul CFR-ului și să se întoarcă acolo unde ne e locul… Adică pe locul 1. Nici mai mult, nici mai puțin.

Le-am spus foarte clar că dacă mai ajungem la această discuție, cineva va pleca. Nu mai pot să tolerez asta. Jucătorii trebuie să înțeleagă că aici este CFR Cluj. Le-am transmis foarte clar, bărbătește, că cine nu vrea și crede că nu e în stare să anunțe acum rezilierea contractului. Le plătesc celor care nu pun osul și care nu vor să rămână în continuare la CFR banii pe care am să le dau, facem reziliere amiabilă cu toți”, a declarat Neluțu Varga pentru Fanatik.


Comentarii Facebook