Duminica 8 Septembrie

Jucătorii lui CFR Cluj, desființați de un oficial al clubului: „Când ești sătul, nu ți-e foame”


CFR Cluj a remizat, scor 0-0, pe teren propriu, cu Oțelul Galați, într-un meci din etapa a 13-a a SuperLigii. Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a criticat în termeni duri prestația jucătorilor pregătiți de Andrea Mandorlini (63 de ani) în meciul cu Oțelul Galați.

De asemenea, oficialul ardelenilor a subliniat că fotbaliștii nu au nicio scuză pentru prestația mai puțin bună arătată împotriva gălățenilor. 

„Joci acasă. Trebuie acea agresivitate pozitivă. Când ești sătul nu ți-e foame, spuneau unii. Banii pe septembrie urmează să le intre pe data de 25. Am trecut monitorizarea.  Echipele care joacă în cupele europene au monitorizare din trei în trei luni. De la FRF sau de la UEFA.

Prestația m-a dezamăgit. Rezultatul se mai întâmplă. Când ratezi ocazii și alea mult prea puține… și puține soluții și pe banca tehnică. Dacă jucăm așa nu merităm și nu putem să avem pretenții la câștigarea campionatului. Jucătorii trebuie să înțeleagă faptul că sunt la un club în care obiectivul principal este câștigarea titlului.

Încercăm să asigurăm cele mai bune condiții. Domnul Varga nu are cum să fie fericit. Dacă stai și te uiți efectiv la meci, te îmbolnăvești. N-am câștigat cu Oțelul, n-am câștigat cu Dinamo și noi vrem să vorbim de câștigarea campionatului? Bine, rufele se spală în familie. Eu nu dau nume. Am căutat și anumite motive, cauze, care sunt obiective, pentru că avem 60-70% din echipă accidentată”, a spus Balaj, într-o intervenție la Fanatik. 

Comentarii Facebook