La un pas de tragedie! O mașină de concurs de la Raliul Clujului a trecut ”la mustață” pe lângă niște fotografi, pe traseul de la Tarnița VIDEO

Șoferul unei mașini de concurs de la Raliul Clujului a pierdut controlul autovehiculului pe traseul de la Tarnița, intrând în zona unde se aflau câțiva fotografi care asistau la eveniment.

În timpul unei etape a Raliului Clujului 2024, doi fotografi au trăit spaima vieții lor la Tarnita, în județul Cluj. Aceștia așteptau cu aparatele pregătite să surprindă mașinile de concurs în plină acțiune. La un momentdat una dintre mașini apare. 

Aflată în viteză extremă, imediat după curbă, mașina a schimbat direcția brusc, trecând la o distanță de mica de fotografi, care, surprinși de incident, au reușit abia să se retragă în siguranță din calea automobilului. În fața lor mai era un grup de oameni, dar mașina de raliu trecuse de ei. 

Vă reamintim că respectarea indicațiilor și a regulilor de siguranță este esențială pentru prevenirea unor evenimente nefericite la evenimente de acest gen. 

Raliul Clujului s-a desfășurat în aceste zile la Cluj, în perioada 21-23 iunie 2024.

tarnita raliu 2.JPG

tarnita raliu 1.JPG

Comentarii Facebook