Miercuri 16 Octombrie

Louis Munteanu a decis! Atacantul CFR-ului a dat răspunsul cu privire la un viitor transfer: „O să fie cel mai bun sezon din cariera mea”


Louis Munteanu, atacantul care a fost transferat de CFR Cluj în această vară de la Fiorentina, a vorbit despre viitorul lui la echipa din Gruia. 

Atacantul a precizat că nu se gândește, pentru moment, la niciun transfer, fiind cu totul dedicat fotbalului. 

Nu mă gândesc la niciun transfer momentan. Sunt cu capul la fotbal, la Cluj, la echipa națională unde sunt. Este prea devreme, zic eu, pentru un transfer. Eu sper să o țin tot așa, să continui bine și cu siguranță dacă o să continui așa o să fie cel mai bun sezon din cariera mea”, a spus Luis Munteanu, scrie digisport.ro. 

Totodată, atacantul clujenilor a spus că nu regretă nicio secundă faptul că a ajuns la CFR Cluj. 

De ce să regret că m-am dus la Cluj? N-am de ce să regret. Îmi merge foarte bine. Mă simt excelent la Cluj", a mai precizat atacantul CFR-ului. 

Reamintim că 1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Louis Munteanu, conform transfermarkt. De asemenea, în ulitmul meci jucat de naționala României la preliminariile EURO 2025, Louis Munteanu a marcat trei goluri în parta celor de la Muntenegru U21. 


Comentarii Facebook