Vineri 27 Septembrie

Louis Munteanu, filmat într-un club din Cluj, după meciul cu Hermannstadt. Jucătorul de 2,5 milioane nu a fost afectat de criza de rezultate de la CFR-FOTO


Louis Munteanu, cel mai important transfer realizat de CFR Cluj în perioada de mercato, a fost protagonistul unui moment mai puțin profesionist, pentru un sportiv. 

La doar câteva ore după Hermannstadt – CFR Cluj 0-0, atacantul pe care Neluțu Varga a plătit 2,5 milioane de euro, a fost surprins de Fanatik, distrându-se într-un club din oraș.

La Sibiu, acolo unde CFR a făcut 0-0 cu Hermannstadt, Munteanu a fost lipsit de luciditate și n-a avut nicio realizare, deși a avut câteva șanse bune, iar Dan Petrescu l-a păstrat în teren tot meciul.

Louis Munteanu n-a părut însă afectat de acest semieșec și nici de prestația sa mai puțin reușită. FANATIK a aflat în exclusivitate că, la doar câteva ore după terminarea partidei cu Hermannstadt, „nouarul” vicecampioanei a mers într-un club din Cluj-Napoca.

Echipa lui Dan Petrescu s-a întors cu autocarul de la Sibiu și a ajuns în Cluj-Napoca în jur de miezul nopţii. Cu toate acestea, Louis Munteanu a rămas fresh, iar cele 90 de minute alergate pe teren, alături de cele trei ore petrecute pe drum nu l-au împiedicat pe cel mai scump transfer din SuperLigă să se distreze până la 5 dimineața.

luis-mumu.png

Comentarii Facebook