Louis Munteanu s-a adaptat rapid la CFR Cluj. Ce spune președintele Cristi Balaj despre cel mai scump transfer din istoria clubului


Cel mai scump transfer din istoria echipei CFR Cluj, Louis Munteanu, pare că s-a acomodat rapid la echipa din Gruia. Președintele Cristi Balaj a discutat despre adaptarea acestuia și despre potențialul jucătorului.

Dan Petrescu l-a integrat perfect pe Louis Munteanu în lotul celor de la CFR Cluj, iar asta s-a văzut în etapa trecută din SuperLiga. Internaționalul român a înscris o „dublă” în poarta celor de la Unirea Slobozia.

Președintele clubului are încredere în potențialul lui Louis Munteanu, despre care spune că va fi un fotbalist important în fotbalul românesc. Atacantul de la CFR Cluj ar putea să prindă și lotul naționalei României sub comanda lui Mircea Lucescu.

„Se vede că are calitate când atinge mingea. Am încredere că va crește și va ajunge să fie un jucător important pentru fotbalul românesc. (n.r. – Aștepați și convocări la naționale, aveți doi jucători de națională, Bîrligea și Louis Munteanu) Nu facem presiune pe selecționer”, a spus Balaj, în cadrul emisiunii Fanatik Superliga.


Comentarii Facebook