Lovitură pentru CFR Cluj! Cristi Manea nu renunță la vișiniu, dar va îmbrăca tricoul alb-vișiniu al altei echipe din Liga 1- FOTO


Cristi Manea, fostul jucător al CFR Cluj, a semnat un contract cu Rapid București, valabil pentru următoarele trei sezoane, până în 2027. Deși fundașul dreapta își exprimase anterior dorința de a juca în străinătate și a fost curtat de câteva echipe din Turcia, a ales să continue în Liga 1 cu Rapid.

Rapid a realizat al treilea transfer important al verii, aducând în echipă pe unul dintre cei mai valoroși fundași laterali din România, Cristian Manea. La 26 de ani, Manea are un CV impresionant, incluzând cinci titluri de campion, o Cupă a României și două Supercupe ale României. De asemenea, are 25 de selecții la naționala României, pentru care a marcat de două ori. După ce a devenit liber de contract în această vară, în urma despărțirii de CFR Cluj, Cristian Manea va purta tricoul alb-vișiniu al Rapidului pentru următorii trei ani. În sezonul trecut, a evoluat în 26 de meciuri pentru echipa clujeană, reușind să înscrie două goluri în toate competițiile.

Iată mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a Rapidului:

”Rămas liber de contract în această vară, după despărțirea de CFR Cluj, Cristian Manea va îmbrăca tricoul alb-vișiniu al Rapidului pentru următoarele trei sezoane.În ultima stagiune, a jucat în 26 de meciuri pentru clujeni, reușind două goluri, în toate competițiile. Crescut la Academia Hagi, Manea a mai evoluat în carieră pentru Farul Constanța, Mouscron, FCSB, Apollon Limassol și CFR Cluj, pentru ardeleni jucând în 7 sezoane. În cupele europene, a evoluat de 41 de ori, înscriind o dată, într-un meci din preliminariile Champions League, contra lui Young Boys Berna”. Format la Academia Hagi, Manea a mai jucat pentru Farul Constanța, Mouscron, FCSB, Apollon Limassol și CFR Cluj, petrecând șapte sezoane alături de echipa ardeleană. În competițiile europene, a acumulat 41 de prezențe și a înscris un gol într-un meci din preliminariile Champions League, împotriva echipei Young Boys Berna.” Acesta a fost anunțul postat pe pagina oficială de Facebook a clubului Rapid.

Comentarii Facebook