Mădălina Amăistroaie, sportivă la CSU Cluj, a obținut cel mai bun rezultat la Tir cu arcul din istoria României la JO:,,Sper că am popularizat acest sport”


Cea mai bună performanță din istoria Jocurilor Olimpice, pentru România, la proba de Tir cu arcul, a fost obținută de sportiva Mădălina Amăistroaie, legitimată la CSU Cluj.

În primele două tururi eliminatorii, Amăistroaie le-a învins pe Mikaella Moshe (Israel), cu 7-1, şi pe Chiara Rebagliati (Italia), cu 7-3.

,,Sunt foarte fericită, deoarece, chiar dacă am pierdut meciul, eu nu am pierdut nimic, real vorbind, doar am câștigat. În primul rând, experiență. A fost un meci greu, dar foarte frumos, am dat tot ce am putut.

Sper că am popularizat puțin acest sport, deoarece foarte multe persoane mi-au dat mesaj că acum au văzut pentru prima oară tir cu arcul, nici nu auziseră, nu știau înainte, și le-a plăcut foarte tare. Sper că am făcut ca acest sport să fie puțin mai cunoscut”, a povestit Mădălina Amăistroaie, după performațna obținută la JO 2024.

Mădălina Amăistroaie a reușit să se claseze pe locul 9 în acest an. Aceasta este cea mai importantă performanță din istoria României, la Tirc cu Arcul, de la Jocurile Olimpice.

Comentarii Facebook