Sambata 5 Octombrie

Mamadou Thiam a vorbit despre revenirea la “U” și ce așteptări are pentru noul sezon. A transmis un mesaj și pentru fani:,,Cred că putem merge în play-off"


Atacantul a povestit că se simte foarte bucuros la echipă și că antrenamentele decurg bine și este fericit că a revenit la echipă. Când a văzut că antrenorul Ioan Ovidiu Sabău s-a întors la “U” s-a gândit că este foarte benefic pentru club, spunând că ,,înainte de a fi un antrenor bun, el este un om bun.” 

Întrebat despre cea mai frumoasă amintire din perioada pe care a petrecut-o la echipă cu ceva timp în urmă, jucătorul a răspuns că: ,,Sunt multe amintiri frumoase. Nu le pot număra, pentru că am întâlnit doar oameni buni în Cluj, un mediu bun.Totul este foarte bine la ”U” Cluj. Nu pot zice ceva rău, doar lucruri pozitive.”

Ce spune Mamadou Thiam despre noua echipă de la “U” și despre atmosfera de pe Cluj Arena

Mamadou Thiam a vorbit și despre grupul nou care s-a format la echipă. Cu toate că au rămas doar 4-5 jucători alături de care el a jucat, fotbalistul spune că a urmărit meciul amical și se observă și în antrenamente calitatea jucătorilor. ,,Sunt nerăbdător să începem campionatul și să aplicăm în joc ceea ce facem la antrenamente.”

Despre atmosfera de pe Cluj Arena senegalezul are doar cuvinte bune. Atacantul a vorbit despre atmosfera fascinantă și că fanii sunt alături de echipă și la victorie, dar și la înfrângere, ceea ce este foarte important pentru jucători.

Întrebat dacă a urmărit meciurile echipei în perioada în care a fost plecat, Mamadou Thiam a răspuns că ,,Da, desigur. Am urmărit cam 80% din jocuri.” Acesta a spus că urmărea meciurile cu un alt fost jucător a lui “U”, Martin Remacle, pe care speră să îl vadă înapoi la “U” cândva.

Perioada din Kuwait și Arabia Saudită și mesajul pe care Mamadou Thiam îl are pentru fani

Vorbind despre perioada petrecută în Kuwait, jucătorul a povestit că nu s-a simțit excelent deoarece căldura era sufocantă. Însă, în Arabia Saudită, fotbalul a fost unul plăcut, cu jucători și echipe bune.

În final, Mamadou Thiam a transmis fanilor următorul mesaj: ,,Ce îmi doresc este ca suporterii să ne susțină ca și până acum. Acum, cu această echipă, cred că putem merge în play-off. Le cer suporterilor să ne ajută să fim mai buni și să ne susțină tot sezonul așa cum au fost când am jucat pentru prima dată aici.”


Comentarii Facebook