Duminica 8 Septembrie

Mandorlini a plecat de la CFR Cluj, dar a rămas uimit de un oficial din Gruia: „O persoană de mare caracter”


Andrea Mandorlini a fost antrenorul cu care CFR Cluj a început sezonul 2023-2024 al SuperLigii. Acesta a fost înlocuit la începutul acestui an cu Adrian Mutu.

Chiar dacă, în cele din urmă, a plecat de la clubul ardelean, Andrea Mandorlini are încă o relație bună cu conducerea de acolo și l-a lăudat pe Cristi Balaj, actualul președinte de la CFR Cluj.

„Relația cu conducătorii a rămas bună, am colaborat și am avut relații normale, în acest moment nu am nicio relație cu conducerea clubului. Mi-a părut foarte rău să aflu că a plecat și președintele.

Cristi Balaj este o persoană de mare caracter, un adevărat profesionist, ceea ce face din el un om sincer, cu o onestitate intelectuală greu de găsit”, a spus Andrea Mandorlini, pentru ProSport.

Amintim că, la începutul lunii aprilie, Balaj a decis să-și dea demisia din funcția de președinte al celor de la CFR Cluj, după înfrângerea cu Corvinul Hunedoara, din Cupa României. Însă, la aproximativ o lună distanță de când a părăsit formația ardeleană, Cristi Balaj a revenit asupra deciziei și a fost din nou numit în funcția pe care o părăsise.

Comentarii Facebook