Duminica 8 Septembrie

Meci de infarct! CFR Cluj debutează cu victorie, după ce Dinamo a condus cu 2-0!


CFR Cluj a debutat cu dreptul în noul sezon, învingând pe Dinamo cu 3-2. Partida s-a desfășurat la Cluj-Napoca, pe stadionul Dr Constantin Rădulecu, pe o căldură aproape insuportabilă, în fața a aproximativ 8000 de spectatori.

Au marcat: Deac 42 (pen.), Bîrligea 52, Tachtsidis '90+3 / Cîrjan 14, Abdallah 34

În minutul 14, Cîrjan , fostul jucător de la Rapid, a deschis scorul cu un lob peste portarul Sava. 

Douăzeci de minute mai târziu, Abdallajh, fotbalist adus din Madagascar, dublează avantajul din câțiva metri profitând de nesincronizarea apărării CFR-ului.

Pe final de repriză, jucătorii lui Dinamo au părut mai puțin pregătiți fizic, iar CFR Cluj a reuțit să domine terenul mai mult. Michael și Kamara și-au încercat șuturile, însă au ratat.

În minutul 42, Dennis Politic a faultat în propriul careu, iar Ciprian Deac a transformat de la punctul cu var.

În partea a doua bucureștenii au căzut fizic și mai mult, motiv pentru care Dan Petrescu a apelat la schimbări ofensive. Bîrligea și Mogoș au fost introduși, pentru ca mai apoi să le vină rândul lui Korenica și Păun să intre în teren.

Daniel Bîrligea a restabilit egalitatea (52'), după încă o fază la care apărarea lui Dinamo a fost depășită. Bani și Selmani au trecut și ei pe lângă gol, meteoric, atunci când gazdele s-au năpustit în atac.

În prelungiri, când lumea se resemnase cu un scor egal, Tachtsidis, care nu s-a remarcat timp de 90 de minute, a adus victoria CFR-ului.

Comentarii Facebook