Meci dificil în Gruia pentru trupa lui Dan Petrescu! Poli Iași vrea o victorie cu CFR Cluj


CFR Cluj va întâlni sâmbătă, 5 octombrie, pe Poli Iași, în etapa a 12-a din Liga I. Înainte deplasării în Ardeal, antrenorul echipei Poli Iași, Emil Săndoi, a declarat că moralul echipei sale este unul foarte bun și merg la victorie. Să nu uităm că ieșenii sunt singurii care au învins pe liderul Superligii, „U” Cluj, cu scorul de 1-0. 

Noi suntem pe un trend ascendent, avem un moral bun, trebuie să profităm de acest lucru. Fiecărei echipe îi trebuie continuitate, ne dorim acest lucru și în meciul cu CFR, care are și puncte slabe și puncte forte. Sunt convins că vom face tot ce depinde de noi să obținem un rezultat bun, ne ducem încrezători. Pe băieți i-am simțit foarte bine, nu trebuie să fim mulțumiți doar cu ultimele rezultate. Ne dorim rezultate pozitive și la următoarele meciuri”, a declarat Emil Săndoi. 

De asemenea, antrenorul celor de la Poli Iași a amintit de faptul că echipa sa este una disciplinată, iar jucătorii știu ce să facă pe teren. 

Sunt încrezător, suntem o echipă disciplinată, care știe ce are de făcut pe teren. Totul e ca la ora jocului, inspirația, dăruirea, modul în care interpretăm fazele să ne fie favorabile”, a spus tehnicianul, potrivit gsp.ro. 

Emil Săndoi a lăudat, totodată, și echipa antrenată de Dan Petrescu, precizând că „feroviarii” au obținut, în ultimii ani, performanțe greu de egalat. 

Întâlnim un adversar de calibru. Nu mai trebuie să reamintesc performanțele pe care le-a obținut CFR în ultimii ani, antrenorul, lotul, foarte bun pentru campionatul nostru, cu jucători cu multă experiență, trecuți de maturitatea sportivă. În ultima perioadă a fost o conjunctură defavorabilă pentru ei și de asta rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor”, a mai spus antrenorul echipei Poli Iași. 

CFR Cluj se află pe locul 6 în Superliga cu 15 puncte, iar Poli Iași se află pe locul 7 cu 14 puncte. Echipa lui Dan Petrescu nu a mai câștigat un meci din 1 septembrie, când i-a învins pe cei de la Farul Constanța cu 3-0. 

Comentarii Facebook