Metalul Buzău - “U” Cluj, pentru un loc în grupele Cupei României. Cel mai scump jucător al echipei din Liga a 2-a valorează 125 de mii de euro


După victoria împotriva celor de la Gloria Buzău, Universitatea Cluj a revenit pe primul loc în Liga 1, după peste 50 de ani. 

Bătălia pentru echipa lui Ioan Ovidiu Sabău continuă însă și în Cupa României, acolo unde se vor duela împotriva echipei Metalul Buzău, care se afla în Liga 2. 

Echipa din etalonul secund se află în acest moment pe locul 17, având o singură victorie și trei înfrângeri. 

Metalul Buzău este antrenată de Valentin Stan, de 44 de ani. Cei mai scumpi antrenori din lot sunt jucătorii Ciprian Perju, 125 de mii de euro (fundaș stânga) și Davide Jozic, 125 de mii de euro (fundaș dreapta).

Antrenorul Universității a vorbit despre partida din Cupa României și jucătorii din primul 11 care vor intra pe teren. 

"Vor apărea și cei care au jucat mai puțin, pentru că avem 26 de jucători. Meciul nu va fi ușor, pe sintetic. Rolul meu este să îi pregătesc, noi trebuie să ne calificăm mai departe.

În același timp, să găsesc un anumit echilibru, să îi antrenez pe ceilalți pentru meciul de luni cu Dinamo, o echipă în formă în momentul de față, dar până atunci mai avem meciul de Cupă", a precizat antrenorul Sabău. 

Meciul va avea loc de la ora 17:00.


Comentarii Facebook