Vineri 27 Septembrie

Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj-Napoca, declarații despre plecarea lui Emi Cățe: ,,Îl voi urmări cu atenție în sezonul următor”


U-BT Cluj-Napoca este foarte aproape de startul noului sezon de EuroCup și campionatul intern. Cea mai bună echipă din sezonul trecut, în România, urmează să joace primul meci oficial, mâine, 25 septembrie, împotriva Cedevitei Olimpija Ljubljana. Meciul va avea loc pe BT Arena. 

În timpul acestui presezon, Mihai Silvășan, antrenorul principal al studenților, a oferit un interviu exclusiv pentru patrutribune.ro, în care a vorbit despre noua identitate a echipei, strategia de transferuri din această vară și despre noul sistem al Ligii Naționale.

Printre aceste aspecte, Silvă a clarificat și situația lui Emi Cățe, care a părăsit echipa după două sezoane excelente pentru a reveni în Spania, unde va juca la BAXI Manresa. Iată ce a avut tehnicianul clujenilor de spus pe această temă:

„Noi am întrebat agentul lui Cățe, iar ceea ce ne-a spus agentul nu a reprezentat o situație realistă pentru noi din punct de vedere financiar. Pe de altă parte, nici noi nu am insistat foarte mult pe subiect. Eu îmi doream pentru el să revină în campionatul spaniol și să avem și noi un român care să joace în cel mai bun campionat al Europei. Îi urez tot binele din lume și mult succes și îl voi urmări cu atenție în sezonul următor.”

U-BT Cluj-Napoca joacă primul meci oficial al noului sezon miercuri, 25 septembrie, pe teren propriu. De la ora 19:00, alb-negrii primesc vizita celor de la Cedevita Olimpija Ljubljana, în runda de debut din EuroCup, notează baschet.ro.


Comentarii Facebook