Mihai Stoica, ironii către Dan Petrescu după ce FCSB a reușit să se califice în Europa League: ,,N-am zis că sunt cea mai bună echipă din lume"


FCSB a reușit să se califice în grupa Europa League după ce a trecut de LASK, Austria, cu scorul de 1-0. Victoria a fost adusă de Olaru în minutul 90+3. 

Mihai Stoica nu s-a putut abține și l-a ironizat pe Dan Petrescu. Acesta a remarcat faptul că LASK are o valoare de 37 de milioane de euro, în timp ce Pafos puțin peste 20 de milioane. 

”Am spus şi ieri în emisiune exact asta, că noi dacă împingem meciul după minutul 70, suntem peste adversarii noştri. S-a văzut şi în tur. Nu am văzut fotbalişti care să se arunce toţi pe spate, cum s-au aruncat ăştia de la LASK. Din punctul acesta de vedere, i-am dominat copios.

Astea sunt victoriile mari, când întâlneşti un club care are 37 de milioane buget. Nu-s cea mai bună echipă din lume, n-am zis că sunt cea mai bună echipă din lume, nici că au nişte străini deosebiţi, dar în fine (n.r. râde)”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport.

Înainte de dubla cu Pafos, Dan Petrescu a precizat că echipa din Cipru are un lot foarte valoros și un buget considerabil. 

,,Pafos cred că e alt nivel față de Ballkani. Acești brazilieni, pe care băieții i-au văzut acum, ne dau fiori. Sunt jucători de clasă, în opinia mea. Au bani mulți, buget, patronul este foarte bogat. Au luat un director sportiv din Italia și sunt salarii de 500.000, 600.000, 800.000 de euro. Normal că ai pretenții!” spunea Dan Petrescu. 


Comentarii Facebook