Vineri 18 Octombrie

Mii de clujeni, adunați în Piața Unirii pentru a urmări meciul România-Belgia. Atmosfera e de vis!!!!/Hai, România! FOTO/VIDEO


Mii de clujeni s-au adunat în Piața Unirii pentru a urmări meciul România-Belgia pe un ecran uriaș

În această seară, mii de clujeni s-au adunat în Piața Unirii din centrul orașului pentru a urmări împreună, pe un ecran uriaș, meciul dintre România și Belgia, care va începe la ora 22:00, ora României. Entuziasmul și nerăbdarea se simt în aer, pe măsură ce fanii echipei naționale se pregătesc pentru un spectacol fotbalistic de excepție.

Atmosfera  în piață este plină de entuziasm și speranță în victoria României. Piața Unirii s-a umplut de suporterii români, echipați cu steaguri, fulare și tricouri ale echipei naționale, pregătiți să își susțină favoriții cu toată energia.

"Suntem foarte încântați să fim aici și să susținem echipa națională. Este un sentiment deosebit să vezi atâția oameni uniți de aceeași pasiune", a declarat o suporteră entuziastă.

Atmosfera din Piața Unirii este una de bucurie și entuziasm, clujenii fiind nerăbdători să trăiască împreună emoțiile unui meci important. 

Meciul începe la ora 22.00 și este difuzat de Pro TV. Hai, România!

Comentarii Facebook