Miercuri 18 Septembrie

Mircea Lucescu vrea să aducă naționala pe Cluj Arena după dezastrul de pe Ghencea: ,,Nu ne mai întoarcem pe un astfel de teren”


Gazonul de pe Ghencea a fost aspru criticat de selecționerul naționalei, Mircea Lucescu, după meciul împotriva Lituaniei, din a doua etapă din Liga Națiunilor. 

Lucescu a oferit câteva variante unde ar putea juca echipa României, printre variante fiind și Cluj Arena.

La conferința de presă de după meci, Mircea Lucescu s-a declarat foarte dezamăgit de starea gazonului de pe Stadionul Steaua. Selecționerul României a anunțat că naționala nu va mai reveni în Ghencea în cazul în care situația terenului nu se va remedia.

"Il Luce" a numit și variantele la care va apela România. Pe lângă Arena Națională, selecționerul spune că vrea să ducă naționala în toate orașele mari ale țării, iar exemplele date sunt Cluj Arena și Ion Oblemenco din Craiova, potrivit sport.ro.

,,Terenul ne-a dezavantaj teribil! A fost execrabil. Sper să nu ne mai întoarcem pe un astfel de teren dacă nu îl pun la punct. Există și Craiova unde se poate juca, există și Cluj, există și Arena Națională. Nu e obligatoriu să jucăm toate meciurile în București. Asta e echipa națională și trebuie să joace pe întreg teritoriul țării", a spus Mircea Lucescu, la conferința de presă de după România - Lituania 3-1.


Comentarii Facebook