Nelu Varga, patronul CFR Cluj, a vorbit despre soarta lui Dan Petrescu: ,,Sunt supărat. Nu mai vreau să ne chinuim”


Remiza de pe teren propriu împotriva celor de la Sepsi a tulburat puternic apele pentru CFR Cluj. Cu toate că echipa se află în partea de sus a clasamentului, formația din Gruia nu este mulțumită de rezultate. 

După ce fanii i-au cerut demisia antrenorului Dan Petrescu, patronul clubului, Nelu Varga a venit cu precizări despre situația ,,bursucului".

Deși tehnicianul este greu de demis, având în vedere că se vorbește că a luat salariile în avans și și-ar fi pus o clauză de reziliere unilaterală imensă, Ioan Varga ia în calcul o despărțire de antrenor, chiar cu riscul de a pierde mulți bani. „Sunt supărat. Pentru prima dată îmi pun semne de întrebare asupra lui Dan Petrescu. O să am câteva discuții cu jucătorii în următoarea săptămână, o să facem o analizăm profesionistă și o să iau o decizie. Cea mai amănunțită analiză va fi făcută la iarnă.

Cel mai mult mă deranjează rezultatele, jocul și modul în care a făcut echipa. Nu înțeleg de ce trebuie să fim mereu conduși ca să ieșim și noi la joc, să atacăm. Nu mai vreau să ne chinuim”, a spus pentru prosport.ro Nelu Varga.


Comentarii Facebook