Neluțu Sabău a reacționat după prima înfrângere a Universității Cluj în campionat: ,,Trebuia să jucăm mai direct”


Universitatea Cluj a pierdut, cu scorul de 1-0, în fața celor de la Poli Iași, pe Capou. ,,Studenții” nu au reușit să arate foarte multe în acest meci, având puține ocazii la poarta adversă. 

După meci, antrenorul Neluțu Sabău a explicat ceea ce a mers rău pentru echipa din Cluj, în primul meci pierdut din acest sezon în campionatul României.

,,A venit şi acest moment (n.r. al primei înfrângeri). A fost un teren pe care a fost foarte greu să construieşti. Sărea tot timpul mingea. Şi în astfel de condiţii trebuia să jucăm mai direct, pe cei doi atacanţi.

În a doua repriză la prima situaţie a lor de gol au marcat, după care am avut o reacţie destul de bună, dar am fost destul de neinspiraţi la ultima pasă.

Ei (n.r. jucătorii de la Poli Iaşi) s-au luptat pentru fiecare minge. Mergem înainte, până la urmă ne aşteptam să vină şi prima înfrângere. Trebuie să ne revenim şi să avem încredere în noi, să muncim şi mai bine. Trebuie analizat acest joc, avem mult de învăţat. 

Până acum am arătat că ştim să jucăm fotbal. A fost o zi proastă. Mai intervine şi o astfel de stare, de oboseală, şi să nu iei deciziile cele mai bune. Este o lecţie, capul sus, şi mergem mai departe”, a spus Sabău, la flash-interviu. 


Comentarii Facebook