Neluțu Sabău are o singură dorință înaintea meciului de astăzi cu Dinamo, partida se va disputa pe Cluj Arena: „Merită”


Universitatea Cluj o va întâlni pe Dinamo pe Cluj Arena luni, 2 septembrie, cu începere de la ora 21:30, într-un meci contând pentru etapa a 8-a a Superligii.

Alături de U Cluj, Dinamo este una dintre cele mai în formă echipe din campionatul României. Formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău este neînvinsă în actuala ediție a SuperLigii și caută al treilea succes consecutiv la disputa cu Dinamo.

„E prea important jocul, momentul, ca să fie nevoie de ceva motivație în plus. E foarte important să credem foarte mult în noi. Foarte multă lume apreciază jocul nostru și sunt convins că putem anul acesta să fim o echipă bună a campionatului, care are identitate și care se poate califica în play-off. Am creat un grup în care toți sunt preocupați de viața lor, de familiile lor, să se realize profesional. Nu am jucători care să fie o problemă în afara terenului, în viața privată, ceea ce e foarte important. Se pare că se și potrivesc, se și completează foarte bine unul pe celălalt. Rolul meu este ca în continuare să îi conving că trebuie să fim la fel de atenți și modești în tot ceea ce facem și implicați 100%", a declarat principalul lui "U".

Dinamo București a suferit un singur eșec în SuperLiga României în acest sezon, chiar în prima etapă, iar de atunci, formația antrenată de Zeljko Kopic nu a mai pierdut niciun joc. Neluțu Sabău are o singură dorință pentru meciul de astăzi.

„Nu avem probleme de lot. Sunt toți disponibili, sunt ok. Îmi doresc foarte mult să le facem o nouă bucurie fanilor noștri, pentru că merită. Și la Buzău au fost să ne susțină și trebuie să avem continuitate. E bine că suntem acolo, avem 15 puncte, un moral bun. Pentru mine e destul de ușor să lucrez cu ei. Avem încredere unii în ceilalți, e un moment bun, asta e realitatea. Încercăm să mai aducem doi sau trei jucători, dar nu e ușor. Sunt echipe mari în campionatul nostru care investesc sume mari și tot nu găsesc", a conchis Sabău.

Ultimul succes obținut de Dinamo pe Cluj Arena datează din 4 august 2014, de la un 3-2 pentru câini. Era etapa a doua în acel sezon.

Comentarii Facebook