Neluțu Varga a anunțat ultima plecare de la CFR Cluj. Dan Petrescu ar urma să rămână fără un fundaș: ,,Este dorit de o echipă din Arabia Saudită”


Un fundaș important este foarte aproape să părăsească CFR Cluj. Neluțu Varga a anunțat că jucătorul ar putea fi vândut la o echipă din Arabia Saudită.

În ultimele luni, la CFR Cluj au avut loc mutări masive. Antrenorul echipei, Dan Petrescu, a pierdut mai mulți jucători importanți, unul dintre ei fiind Daniel Birligea, care a semnat cu FCSB. Acum, ”bursucul” ar putea rămâne fără un fundaș.

Omul numărul unu din Gruia, Neluțu Varga, a oferit o declarație în exclusivitate pentru FANATIK, în care a dat de înțeles că Anton Kresic ar fi dorit de o echipă din Arabia Saudită. Fundașul croat a fost doar pe banca de rezerve în meciul cu FCSB din etapa trecută.

„Singurul fotbalist care ar mai putea pleca este Kresic. Avem o ofertă bună din Arabia Saudită. Vedem zilele acestea dacă se va întâmpla asta. Săptămâna asta se hotărăște”, a precizat Neluțu Varga.

Astfel, Kresic ar putea fi următorul jucător care se desparte de echipa din Ardeal. Tot Neluțu Varga a transmis că negocierile legate de o posibilă despărțire de Kader Keita s-au blocat. Mijlocașul va rămâne mai mult ca sigur la CFR Cluj, cel puțin până în iarnă.

„Momentan, cu Keita au picat negocierile. Vom vedea în iarnă ce se va întâmpla. La fel, este dorit de o echipă din Arabia Saudită”, a mai spus Neluțu Varga.


Comentarii Facebook